PERSONAL TRAINER TAMPERE LIISA POHJOLAINEN

Liisa Pohjolainen


Tampereella ja verkossa

PERSONAL TRAINING

Mitkä ovat yleisimpiä syitä miksi ihmiset hakeutuvat valmennukseeni?

… koska he haluavat saavuttaa pysyviä tuloksia, kokea iloisia hetkiä liikunnan parissa ja testata eri liikuntamuotoja.

Mitä valmennukseni sisältää?

1. Valmennuksen runko

Jokainen valmennuspaketti sisältää lähtötilanteen ja tavoitteen mukaisen treeni- sekä harjoitussuunnitelman, joka räätälöidään aina yksilöllisesti.

2. Ammattivalmentajan tuen ja suodatetut ohjeet

Valmennuspaketit sisältävät 1-2x / 45 minuutin treeniä viikossa.

3. Yksityisen kuntosalin

Studio4trainers tarjoaa harjoittelun yksityisellä kuntosalilla ilman muita ihmisiä. Treenit ovat elämyksellisiä, monipuolisia ja toiminnallisia.

Oletko juuri aloittamassa kuntomatkaasi ja haluat luotettavaa, tieteellisesti johdettua ohjausta ja neuvoa matkallesi?

Tarvitset ehkä apua kokonaisvaltaisesti vaikuttavaan elintapamuutokseen tai olet valmis saavuttamaan tavoitteesi tällä kertaa vahvistavalla sekä innostavalla tavalla.

Olet oikeassa paikassa.
Tutustu valmennuspalveluihin ja varaa itsellesi veloitukseton alkukartoitus studiolle.

Hinnasto

Valmennuspaketit sisältää

1. Valmennuksen runko


Valmennuspaketit sisältävät yksilöllisen treeni- ja harjoitussuunnitelman, joka perustuu lähtötilanteeseesi ja asettamiisi tavoitteisiin. Lähtötilanteen määrittely tapahtuu kuntotestien avulla, jotka arvioivat kehon liikkuvuutta, kestävyyttä, toiminnallisuutta ja voimatasoja. Ravintopuolella keskitymme tarvittaessa muutoksiin ruokapäiväkirjan avulla, jotka tukevat tavoitteitasi.


Ohjelmat koostetaan alkuanalyysin jälkeen toimintakykyä kehittäväksi, jossa huomioidaan tavoitteesi lisäksi myös aiempi mahdollinen liikuntahistoria, nykyiset haasteet, mielen ja kehon mahdolliset lukot, pelot sekä mahdollisesti aiemmat inhottavat ikävät kokemukset liikkumisesta.


Harjoitusohjelma on tärkeä osa kokonaisuutta, sillä se antaa yhteistyölle konkreettiset työkalut ja suunnan kehittävälle sekä turvalliselle toiminnalle.

Kaikki asiakkaat saavat valmennuksen ajaksi käyttöönsä oman sovelluksen, jolla yhteistyöstämme tulee entistä merkittävämpää ja tulosvastuullisempaa.

2. Ammattivalmentajan tuen ja suodatetut ohjeetValmennuspaketit tarjoavat 1 tai 2x / 45 minuutin treenejä viikossa. Saat käyttöösi tukeni ja osaamiseni, joita olen kartuttanut yli kahden sadan yksilö- ja ryhmävalmennuksen kautta. Yhteistyön alkaessa selkiytämme yhdessä tavoitteesi ja niiden saavuttamisen vaiheet. Tavoitteenani on kehittää sinua kokonaisvaltaisesti, sekä fyysisesti että henkisesti, jotta tulevaisuudessa voit toimia itsenäisesti. Palautteeni on aina kunnioittavaa ja kehorauhaa tukevaa.

3. Yksityisen kuntosalin

Studio4trainers tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden harjoitella yksityisellä kuntosalilla ilman muita ihmisiä. Treenit ovat monipuolisia, toiminnallisia ja innostavia, eikä sinun tarvitse jumittua tekemään samaa treeniä kuukausikaupalla. Ympäristö tarjoaa turvallisen paikan oppia uutta, kehittää itseäsi ja keskustella vapaasti, mikä tekee valmennuksesta syvällisempää. Lisäksi sinun ei tarvitse jakaa tilaa muiden kanssa, ja voit treenata ilman häiriöitä.

Tehdäänkö yhteistyötä?
Varaa veloitukseton alkukartoitus

tervetuloa
ONLINE valmennukset

Onko sinulla ollut vaikeuksia löytää sopivaa valmentajaa, joka sopisi aikatauluihisi?

Online-valmennus on edullinen vaihtoehto live-valmennukselle ja tarjoaa enemmän joustavuutta aikataulujen suhteen.

MITÄ ONLINE VALMENNUKSET SISÄLTÄÄ

1. Perehdytys

Rekisteröitymisen yhteydessä saat verkkokyselylomakkeen, joka antaa minulle kaiken tarvitsemani tiedon henkilökohtaista verkkovalmennusta varten.

2. Tervetulovideo

Kun olen luonut suunnitelmasi, lähetän sinulle yksityiskohtaisen videon, jossa käyn sen läpi kanssasi. Tässä videossa selitän tarkasti, mitä sinun tarvitsee tehdä haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

3. Säännölliset tarkistukset / edistymisen arvioinnit

Päiväkirjamerkinnät ja edistymisen arvointi mahdollistaa suunnitelmien muuttamisen tarvittaessa ja saan tietää mahdollisista haasteista, mieltymyksistäsi, muutoksista, energiatasostasi, mielialastasi, unesta jne..

4. Henkilökohtaiset treenisuunnitelmat ja ruokapäiväkirja-analyysi

Sovelluksen avulla saat käyttöösi treeniohjeet ja mahdollisuuden merkitä kaikki tekemäsi treenit mobiilisovellukseen ja seurata kehitystäsi treenistä toiseen. Sovelluksessa on myös valmiita BONUS harjoituksia esimerkiksi kehonhuoltoon.

5. HYBRIDI-valmennus sisältää treenit myös livenä

Yksityinen studioni mahdollistaa meille tapaamisen 1x/kk valitessasi HYBRIDI-valmennuksen. Treenin kesto 55minuuttia. Tapaamisen voimme käyttää liikuntaohjelmien läpikäymiseen, ruokapäiväkirjan analysoimiseen tai sinulle räätälöityyn kuntosalitreeniin. Sinä päätät.

HINNASTO
ONLINE VALMENNUKSIIN


ONLINE VALMENNUKSET
HUOM! ONLINE & HYBRIDI valmennuspaikat ovat täynnä.

Ota yhteyttä ja kerro minulle enemmän itsestäsi ja tavoitteistasi. Olisi hienoa kuulla, millaista harjoittelusi on tällä hetkellä tai oletko vasta aloittamassa sitä uudelleen.

Haluaisin kuulla myös terveydentilastasi ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi, mukaan lukien ravitsemus, unen laatu, palautuminen, kuormitus stressitasosi jne.

Alla olevasta linkistä voit jättää hakemuksen valmennukseen. Olen sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa. *PAIKKOJA RAJOITETUSTI

MAKSUVAIHTOEHDOT

MAKSUOHJEET ANNETAAN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ JA VALMENNUS KÄYNNISTYY SUORITETUN MAKSUTAPAHTUMAN JÄLKEEN

EPASSI, SMARTUM, EDENRED JA LASKU
PlayPlay