PERSONAL TRAINER TAMPERE LIISA POHJOLAINEN

Liisa Pohjolainen


Tampereella ja verkossa

PERSONAL TRAINING

Mitkä ovat yleisimpiä syitä miksi ihmiset hakeutuvat valmennukseeni?

… koska he haluavat saavuttaa pysyviä tuloksia, kokea iloisia hetkiä liikunnan parissa ja testata eri liikuntamuotoja.

Mitä valmennukseni sisältää?

1. Valmennuksen runko

Jokainen valmennuspaketti sisältää lähtötilanteen ja tavoitteen mukaisen treeni- sekä harjoitussuunnitelman, joka räätälöidään aina yksilöllisesti.

2. Ammattivalmentajan tuen ja suodatetut ohjeet

Valmennuspaketit sisältävät 1-2x/ 45 minuutin treeniä viikossa.

3. Yksityisen kuntosalin

Studio4trainers tarjoaa harjoittelun yksityisellä kuntosalilla ilman muita ihmisiä. Treenit ovat elämyksellisiä, monipuolisia ja toiminnallisia.

Oletko juuri aloittamassa kuntomatkaasi ja haluat luotettavaa, tieteellisesti johdettua ohjausta ja neuvoa matkallesi?

Tarvitset ehkä apua kokonaisvaltaisesti vaikuttavaan elintapamuutokseen tai olet valmis saavuttamaan tavoitteesi tällä kertaa vahvistavalla sekä innostavalla tavalla.

Olet oikeassa paikassa.
Tutustu valmennuspalveluihin ja varaa itsellesi veloitukseton alkukartoitus studiolle.

Hinnasto LIVE valmennuksissa

Valmennuspaketit sisältää

1. Valmennuksen runko

Jokainen valmennuspaketti sisältää lähtötilanteen ja tavoitteen mukaisen treeni- sekä harjoitussuunnitelman, joka räätälöidään aina yksilöllisesti. Lähtötilanne selvitetään usein kuntotesteillä, jossa kartoitamme kokonaisvaltaisesti kehon liikkuvuutta, kestävyyttä, toiminnallisuutta tai voimatasoja. Ravintopuolen asioissa keskitymme ruokapäiväkirjan kautta tavoitettasi palvelevaan muutokseen halutessasi.

Ohjelmat koostetaan alkuanalyysin jälkeen toimintakykyä kehittäväksi, jossa huomioidaan tavoitteesi lisäksi myös aiempi mahdollinen liikuntahistoria, nykyiset haasteet, mielen ja kehon mahdolliset lukot, pelot sekä mahdollisesti aiemmat inhottavat ikävät kokemukset liikkumisesta.

Harjoitusohjelma on tärkeä osa kokonaisuutta, sillä se antaa yhteistyölle konkreettiset työkalut ja suunnan kehittävälle sekä turvalliselle toiminnalle. Kaikki asiakkaat saavat valmennuksen ajaksi käyttöönsä oman sovelluksen, jolla yhteistyöstämme tulee entistä merkittävämpää ja tulosvastuullisempaa.

2. Ammattivalmentajan tuen ja suodatetut ohjeet

Valmennuspaketit sisältävät 1 tai 2x/ 45 minuutin treeniä viikossa.

Yhteistyön ajaksi saat automaattisesti käyttöösi tukeni sekä osaamiseni, jonka olen kerryttänyt vuosien varrella yli kahdesta sadasta yksilö- ja ryhmävalmennuksesta.

Yhteistyön käynnistyttyä tulet saamaan selkeän käsityksen tavoitteen saavuttamisesta ja sen vaiheista. Usein ajattelemme tuloksien syntyvän vain kaulasta alaspäin, mutta haastan sinua kehittämään itseäsi myös kaulasta ylöspäin. Haluan, että kehityt myös omatoimisena liikkujana = jolloin teen itsestäni sinulle tulevaisuudessa tarpeettoman.

Palautteeni on myös toista kuuntelevaa ja kunnioittavaa, toisen kehorauhaa tukevaa.

3. Yksityisen kuntosalin
(LIVE & HYBRIDI VALMENNUKSET)

Studio4trainers tarjoaa meille mahdollisuuden harjoitella yksityisellä kuntosalilla ilman muita ihmisiä. Treenit ovat elämyksellisiä, monipuolisia ja toiminnallisia. Kanssani et jumppaa haukkaa 3kk samalla tavalla vaan näytän sinulle useita eri menetelmiä harjoitella.

Ympäristö mahdollistaa sinulle myös turvallisen paikan oppia uutta, kehittää itseäsi ja keskustella vapaasti. Valmennus ei jää näin ollen liian ”pinnalliseksi”.

Lattiatilasta ei tarvitse myöskään tinkiä, välineitä ei tarvitse odotella ja treenaaminen onnistuu ilman muiden katseita.

Tehdäänkö yhteistyötä?

Varaa veloitukseton alkukartoitus
*Vain LIVE-VALMENNUKSEEN hakeutuville

Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua studioon ja valmennusfilosofiaani ennen mahdollisen yhteistyön aloittamista.

Alkukartoitustapaaminen järjestetään studiollani osoitteessa Kuninkaankatu 5H, Tampere.

Tapaamiseen ei tarvita liikuntavarusteita. Tapaamisen kesto on 45minuuttia.

tervetuloa
ONLINE valmennukset

Onko sinulla ollut vaikeuksia löytää sopivaa valmentajaa, joka sopisi aikatauluihisi?

Online-valmennus on edullinen vaihtoehto live-valmennukselle ja tarjoaa enemmän joustavuutta aikataulujen suhteen.

MITÄ ONLINE VALMENNUKSET SISÄLTÄÄ

1. Perehdytys

Rekisteröitymisen yhteydessä saat verkkokyselylomakkeen, joka antaa minulle kaiken tarvitsemani tiedon henkilökohtaista verkkovalmennusta varten.

2. Tervetulovideo

Kun olen luonut suunnitelmasi, lähetän sinulle yksityiskohtaisen videon, jossa käyn sen läpi kanssasi. Tässä videossa selitän tarkasti, mitä sinun tarvitsee tehdä haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

3. Säännölliset tarkistukset / edistymisen arvioinnit

Päiväkirjamerkinnät ja edistymisen arvointi mahdollistaa suunnitelmien muuttamisen tarvittaessa ja saan tietää mahdollisista haasteista, mieltymyksistäsi, muutoksista, energiatasostasi, mielialastasi, unesta jne..

4. Henkilökohtaiset treenisuunnitelmat ja ruokapäiväkirja-analyysi

Sovelluksen avulla saat käyttöösi treeniohjeet ja mahdollisuuden merkitä kaikki tekemäsi treenit mobiilisovellukseen ja seurata kehitystäsi treenistä toiseen. Sovelluksessa on myös valmiita BONUS harjoituksia esimerkiksi kehonhuoltoon.

5. HYBRIDI-valmennus sisältää treenit myös livenä

Yksityinen studioni mahdollistaa meille tapaamisen 1x/kk valitessasi HYBRIDI-valmennuksen. Treenin kesto 55minuuttia. Tapaamisen voimme käyttää liikuntaohjelmien läpikäymiseen, ruokapäiväkirjan analysoimiseen tai sinulle räätälöityyn kuntosalitreeniin. Sinä päätät.

HINNASTO
ONLINE VALMENNUKSIIN


ONLINE VALMENNUKSET
huom. ONLINE & HYBRIDI valmennuspaikat täynnä.

Ota yhteyttä ja kerro minulle enemmän itsestäsi ja tavoitteistasi. Olisi hienoa kuulla, millaista harjoittelusi on tällä hetkellä tai oletko vasta aloittamassa sitä uudelleen.

Haluaisin kuulla myös terveydentilastasi ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi, mukaan lukien ravitsemus, unen laatu, palautuminen, kuormitus stressitasosi jne.

Alla olevasta linkistä voit jättää hakemuksen valmennukseen. Olen sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa. *PAIKKOJA RAJOITETUSTI

MAKSUVAIHTOEHDOT

MAKSUOHJEET ANNETAAN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ JA VALMENNUS KÄYNNISTYY SUORITETUN MAKSUTAPAHTUMAN JÄLKEEN

EPASSI, SMARTUM, EDENRED JA LASKU
PlayPlay